film indir

21 Temmuz 2016 Perşembe

Kevin Hakkında Konuşmalıyız filmiyorumla!

Filmi yorumla ailesi yeniden merhabalar! “Kevin Hakkında Konuşmalıyız” filmiyle ilgili geribildirimler mi dersiniz artık atıp tutmalar mı dersiniz tutamamalar mı bilemiyorum. Ama kesinlikle bu filmi izleyin:)
kevin hakkında konuşmalıyız
kevin hakkında konuşmalıyız sinema afişi
Lionel Shriver’ın aynı adlı romanından 2011 yılında sinemaya uyarlanan “Kevin Hakkında Konuşmalıyız-We need to talk about Kevin”, bir aile trajedisini geriye dönüşlerle ve iç içe geçmiş bir akıcılıkla anlatan muhteşem bir filmdir. Lynne Ramsay’ın yönetmenliğini yapıp, senaryosunu da Rory Stewart ile birlikte yazdığı filmin başrolünde anne rolünü oynayan Tilda Swinton ve Kevin’i 2 ayrı yaş döneminde canlandıran genç aktörler Ezra Miller ve Jasper Newell ise, filmin güzelliğine güzellik katan oyunculardır.
Kitap; “bir çocuk sevginize en çok, en az hak ettiğinde ihtiyaç duyar” cümlesi ile başlar. Aslında bu cümle, bize film boyunca annenin yaşanan trajediden sonra neden bir türlü Kevin’ı bırakıp yeni bir hayata başlamadığını da açıklayan cümledir. Filmde özgürlüğüne düşkün ve seyahat etmeyi çok seven bir seyahat yazarı kadının, çok da istemeden evlenip hemen çocuk sahibi olması ve tipik bir ev kadınına dönüşmesi, Kevin’in doğduğu günden beri gittikçe canavarlaşması ile birlikte anlatılır. Ancak irdelenmek istenen; Kevin canavar mı doğuyor, yoksa doğduğu günden beri pek de istenmediğini fark mı ediyor sorularıdır. Kevin 17 yaşına girdiğinde bir okul trajedisine sebep olarak 7 okul arkadaşını öldürür, pek çok kişiyi de sakat bırakır. En sonunda ise eve gelip, aslında annesinden dolayı çok kıskandığı babasını ve küçük kız kardeşini de öldürür. Ancak anne, bütün bu trajediden sonra kasabadan taşınmaz, bütün zorluklara ve nefrete göğüs gererek, her hafta görüş gününde Kevin’i ziyaret eder ve film Kevin’in çocuk hapishanesinden yetişkin hapishanesine aktarılacağı gün bir yüzleşme ile sona erer.
We Need To Talk About Kevin – Trailer
Kevin Hakkında Konuşmalıyız – Fragman

https://filmiyorumla.wordpress.com ekibi sevgiyle yaladı yuttu ve sizlere sundu!
Eğer gelişme çağında bir çocuğunuz varsa veya anne-baba olmayı istiyorsanız, “Kevin Hakkında Konuşmalıyız” bence tam da bu zamanda izlemeniz gereken bir film…

Hiç yorum yok: